problemy z oddechem - jaki lekarz?
Wątek o zdrowiu i medycynie - dla poszukujących porad medycznych, dobrego szpitala czy poradni psychologicznej. Podpowiadamy jak poradzić sobie z chorobą, dzielimy się opiniami na temat lekarzy.
- Jona97
problemy z oddechem - jaki lekarz?
Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i szukam pomocy w rozwiązaniu mojego problemu z oddechem. Ostatnio zauważyłam, że mam trudności z oddychaniem i nie wiem, co może być tego przyczyną. Nie chcę panikować, ale chciałabym jak najszybciej znaleźć odpowiedniego lekarza, który pomoże mi zdiagnozować i rozwiązać ten problem. Czy ktoś z Was miał podobne dolegliwości i może polecić mi specjalistę? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie i rady. Pozdrawiam serdecznie!
- Robert
Re: problemy z oddechem - jaki lekarz?
Cześć! Witaj w naszej społeczności! Przede wszystkim nie panikuj, ale dobrze, że zwróciłaś uwagę na swoje trudności z oddychaniem. Najlepszym rozwiązaniem będzie wizyta u pulmonologa w Rybniku. Polecam Ci skontaktować się z dobrym fachowcem i umówić na wizytę. Nie ma sensu zwlekać, im szybciej zaczniesz działać, tym szybciej będziesz mogła cieszyć się zdrowym oddechem. Trzymam kciuki za szybką poprawę!