Witam!
Jaką karmę możecie mi polecić, jeśli chodzi o suchą wersję i do tego przysmaki żeby skutecznie uczyć go komend ale jednocześnie poprawić jego zdrowie i samopoczucie bo jakoś ostatnio trochę nam przygasł. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się podjąć racjonalną decyzję. Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc
karma musi być zdrowa, świeża i kluczowe. Ja przede wszystkim unikam karm ze zbożami, ziemniakami, czy drobiem. Dlatego śmiało moge polecić markę Empire mają karmy dla różnych ras zarówno tych mniejszych, jak i większych więc dla naszego owczarka nie było problemów z jej znalezieniem. Obsługa pomocna, cena adekwatna do standardu jakim się wyróżniają.
Także unikamy karm ze zbożami, ziemniakami, czy drobiem. Dlatego warto sobie przetestować karmy marki Empire dla naszego owczarka kupujemy teraz "EMPIRE Hipoalergiczna Karma dla Dorosłego OWCZARKA 12kg + 2 SUPLEMENTY" bardzo dobra, zajada się codziennie i też widać że dobrze działa również na jego brzuszek
EmilOń pisze: ↑14 wrz 2021, 9:31
Także unikamy karm ze zbożami, ziemniakami, czy drobiem. Dlatego warto sobie przetestować karmy marki Empire dla naszego owczarka kupujemy teraz "EMPIRE Hipoalergiczna Karma dla Dorosłego OWCZARKA 12kg + 2 SUPLEMENTY" bardzo dobra, zajada się codziennie i też widać że dobrze działa również na jego brzuszek
No i super, takich informacji szukałem. Już pierwsze karmy do sprawdzenia mam, jeszcze jakieś podrzucicie?
Rozglądając się za wyborem dobrej świeżej i suchej karmy dla ukochanej psiny to szczerze mówiąc polecam poszukać dobrych i cenionych producentów które też dostępne są w rozsądnym zakresie cenowym. MY teraz mamy dwa yorki i też sobie zawsze ten zapasik zamawiamy w empire https://empireshop.pl/karmy-hipoalergic ... ia-do-12kg skład i cena okey