opieka nad osobami starszymi w Niemczech - jaki pracodawca?
Nie masz pomysłu, gdzie przyporządkować swój wpis? Zajrzyj tutaj.
- lilonkaa
opieka nad osobami starszymi w Niemczech - jaki pracodawca?
Moje drogie Wy wszystko wiecie to może będziecie mi w stanie pomóc Czy może kojarzycie firmy, które obecnie zatrudniają pracowników i organizują zlecenia pracy w Niemczech ? Interesuje mnie praca jako opiekunka osób starszych. z góry bardzo bardzo dziękuje za pomoc
- surayka
Re: opieka nad osobami starszymi w Niemczech - jaki pracodawca?
no pewnie, szukają na pewno możesz śmiało do nich dzwonić. Ogólnie z tego co się orientuje to mają mega korzystne stawki ( w porownaniu do innych agencji pracy tego typu), oferują pracę na podstawie umowy. Zapewniają nawet dojazd na miejsce pracy także wszystko jak należylilonkaa pisze: ↑12 maja 2020, 9:14 bardzo dziękuje dziewczyny za informacje A orientujecie się czy oni teraz szukają pracownikow ?
- waza
A czy umiecie płynnie mówić po niemiecku? Jeśli nie, to żaden problem. Niektórzy pracodawcy oferują zatrudnienie na takim stanowisku bez konieczności znajomości języka. Na stronie internetowej https://pl.europa.jobs/praca-w-niemczech/bez-jezyka możecie przejrzeć sobie takie właśnie oferty zatrudnienia, polecam
- lilonkaa
dzięki surayka za informacje jestem już po rozmowie telefonicznej i wszystko wskazuje na to, ze niebawem dojdzie też do spotkania w biurze Będę dawać znać jeśli uda się coś pchnąć do przodu
przygody fryderyki czyli bajki terapeutyczne
przygody fryderyki czyli bajki terapeutyczne
- mado
Jeśli ktoś zamierza podjąć pracę właśnie w takim charakterze, to są firmy które pomagają taką właśnie pracę zorganizować. Bardzo dobre opinie posiada https://nursecare24.pl/ , pomogą wybrać najbardziej pasującą ofertę pracy, spełniającą oczekiwania. Jak do każdej trzeba mieć predyspozycje, tutaj cierpliwość, podejście do potrzeb osób starszych jest z pewnością potrzebne. Znacznie łatwiej polegać na pomocy takiej właśnie firmy, tym bardziej że pomagają we wszystkim, łącznie z dokumentami i organizacją wyjazdu.
Post autor: bebe456 »
Jeśli ktoś chciałby zatrudnić się jako opiekunka osób starszych w Niemczech, to polecam sprawdzić oferty pracy u SeniHelp24 i podjąć z nimi współpracę. W tym zawodzie na pewno najważniejsze jest to, aby celować w sprawdzone oferty i świetne warunki. Uwadze nie umyka też wartość wynagrodzenia - tutaj jest odpowiednia.