Sprawdzony wózek dziecięcy – co polecacie?

Nie masz pomysłu, gdzie przyporządkować swój wpis? Zajrzyj tutaj.
malinka5236

Sprawdzony wózek dziecięcy – co polecacie?

Post autor: malinka5236 »

Cześć, niedługo zostaniemy rodzicami i zaczynamy kompletować wyprawkę. Jednym z trudniejszych wyborów okazał się… wózek. Jest tego tyle, że naprawdę ciężko się zdecydować. Zależy nam na czymś solidnym, wygodnym i najlepiej lekkim, żeby łatwo dało się go przenosić i składać. Czy możecie polecić jakieś sprawdzone marki, które Was nie zawiodły?
maliska

Re: Sprawdzony wózek dziecięcy – co polecacie?

Post autor: maliska »

świetnym wyborem jest marka cavoe - i to zarówno pod kątem wózków, jak i innych produktów ;) w ofercie marki można znaleźć chociażby kołyskę elektryczną i łóżeczko 4 w 1 o designerskim wyglądzie ;)
tatka656

Post autor: tatka656 »

Ta kołyska to prawdziwy game changer. Myślę, że nasi rodzice oddaliby wiele, aby za czasów naszego dzieciństwa takie cuda były dostępne ;) spore ułatwienie w opiece nad dzieckiem :D
malinka5236

Post autor: malinka5236 »

Szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy w ogóle istnieją, więc naprawdę dziękuję za polecenie. Myślę, że macierzyństwo i tak będzie trudne, więc dlaczego nie ułatwić go sobie za pomocą takich gadżetów ;)
maliska

Post autor: maliska »

dokładnie - tym bardziej, że naprawdę Ci się przyda :) jest wyposażony w system, który wykrywa, gdy dziecko zaśnie i przestaje wtedy działać ;) natomiast gdy się zbudzi, znów zacznie :D
ODPOWIEDZ