tania apteka
Nie masz pomysłu, gdzie przyporządkować swój wpis? Zajrzyj tutaj.
- Jana76
tania apteka
Jaka tania apteka jest Waszym zdaniem godna polecenia? Jaka ma naprawdę duży wybór, nie tylko leków na receptę, ale też leków bez recepty i suplementów diety? Nie chcę jakichś magicznych rzeczy w stylu "żywa woda", tylko coś co przeszło jakieś badania itp. Więc szukam prawdziwej apteki. Zależy mi jednak na cenach. Ale też na dostępność potrzebnych mi produktów.
Re: tania apteka
Post autor: seria »
często kupuję w DOZ, mam blisko domu i wydaje mi się ,że cenowo dobrze wypadają i zawsze mogę tam kupić wszystko czego potrzebuję, dobrze mieć sprawdzone miejsce
Post autor: Mela »
Zdecydowanie w DOZ najtaniej, każdego miesiąca płacę tam tyle samo za swoje leki i mam nadzieję, że jak najdłużej tak będzie, gdzie indziej ceny mocno już mocno poszły w górę.
- kalia
Apteki sieci DOZ mają naprawdę dobre ceny jeśli chodzi o leki. W porównaniu do konkurencji, gdzie ceny ciągle rosną to u nich wręcz maleją. Z tego co wiem to nawet na leki refundowane mają lepsze ceny niż konkurencja.
Post autor: janka »
Masz rację, ja też widzę różnicę w cenach, DOZ nie podnosi cen, kupuję u nich swoje leki regularnie i nie płacę więcej z wizyty a wizytę co mnie bardzo cieszy.
Post autor: Róża »
Ja też polecam zakupy w DOZ, zdecydowanie najniższe ceny. Apteki są do tego bardzo dobrze zaopatrzone i zawsze dostanę wszystko w jednym miejscu, więc póki co trzymam się DOZ.
Post autor: Mirra »
DOZ nie podnosi cen, dlatego ja trzymam się tej apteki. Taniej niż tam nie znalazłam swoich leków i suplementów, więc na pewno mogę polecić i mam nadzieję, że jak najdłużej będą utrzymywać takie ceny.
Post autor: ciocia ania »
Też mi się wydaje, ze w dozie ceny cały czas się trzymają na tym samym poziomie. Niektóre leki biorę na stałe, a więc i kupuję je regularnie i cały czas płacę tyle samo.
Post autor: gralka »
DOZ utrzymuje swoje stare ceny dlatego warto u nich kupować. Sama regularnie kupuję leki i suplementy, nie lubię przepłacać dlatego wybieram aptekę z najlepszymi cenami czyli DOZ.