co na wypadanie włosów?

Szukasz najlepszego kremu do twarzy? Możesz polecić dobry lakier do paznokci albo salon kosmetyczny? Napisz, Twoja opinia jest ważna!
Awatar użytkownika
Celestia67

co na wypadanie włosów?

Post autor: Celestia67 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i szukam pomocy w rozwiązaniu problemu z wypadaniem włosów. Wiem, że wiele osób boryka się z tym problemem, dlatego postanowiłam zapytać o radę. Czy ktoś może polecić mi jakiś skuteczny szampon zapobiegający wypadaniu włosów? Chętnie wypróbuję różne produkty, bo nie chcę rezygnować z pięknych i zdrowych włosów. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie! 😊
Xoxo98

Re: co na wypadanie włosów?

Post autor: Xoxo98 »

Najlepiej odpowiednia pielęgnacja. Ja proponuję zacząć od szamponu Forca&Brilho od Inoara. W składzie ma między innymi biotynę, ale też takie składniki, które wpłyną na nawilżenie włosa i jego ogólną kondycję. W efekcie włosy będą mniej wypadać i rosnąć dużo mocniejsze i zdrowsze.
Awatar użytkownika
papier

Re: co na wypadanie włosów?

Post autor: papier »

Wypadanie włosów u kobiet to koszmar, można zupełnie stracić pewność siebie. Też mam bardzo słabe włosy, coraz bardziej wypadają, skóra też jest szara i przesuszona. Kosmetyki nie dają rady dlatego myślę aby sięgnąć po suplementy, co myślicie? Na https://gloowi.pl/ znalazłam dwa godne uwagi na moje problemy. Czytam, że są naprawdę skuteczne a na ich korzyść na tle konkurencji przemawia troska o wysoką jakość surowców i autorski skład.
ODPOWIEDZ