pielęgnacja twarzy - jakie kosmetyki najlepsze?

Szukasz najlepszego kremu do twarzy? Możesz polecić dobry lakier do paznokci albo salon kosmetyczny? Napisz, Twoja opinia jest ważna!
Awatar użytkownika
Dominika-76

pielęgnacja twarzy - jakie kosmetyki najlepsze?

Post autor: Dominika-76 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i szukam porady odnośnie pielęgnacji twarzy. Ostatnio zauważyłam, że moja skóra potrzebuje dodatkowej uwagi, a ja kompletnie nie wiem, jakie kosmetyki wybrać. Próbowałam już wielu, ale żaden nie spełnił moich oczekiwań. Szukam czegoś, co sprawi, że moja cera będzie promienna i zdrowa. Może ktoś z Was ma podobny problem i może mi polecić coś skutecznego? Zastanawiam się też nad serum do twarzy, ale nie wiem, czy warto inwestować w ten produkt. Może ktoś już go używał i może się podzielić swoją opinią? Chętnie wysłucham Waszych rad i doświadczeń. Z góry dziękuję za pomoc! 😊
bogata

Re: pielęgnacja twarzy - jakie kosmetyki najlepsze?

Post autor: bogata »

Wszystko zależy od tego jakie potrzeby ma skóra. jeśli natomiast pytasz o kosmetyki neutralne, nawilżająco odżywcze to polecam serię Hydro Nawilżenie Orientany z tremellą. Krem do twarzy i pod oczy nawilżają za to dobre odżywienie daje bogata maska na noc. Warto wypróbować bo kosmetyki są wegańskie i naturalne
dulka

Re: pielęgnacja twarzy - jakie kosmetyki najlepsze?

Post autor: dulka »

mój dermatolog kilka razy przepisywał mi kosmetyki robione w aptece, fajnie, ze w DOZ można je było zrobić, bo są bardzo skuteczne a przy okazji też niedrogie
ODPOWIEDZ