pielęgnacja twarzy - jakie kosmetyki?

Szukasz najlepszego kremu do twarzy? Możesz polecić dobry lakier do paznokci albo salon kosmetyczny? Napisz, Twoja opinia jest ważna!
Awatar użytkownika
Klaudyna-63

pielęgnacja twarzy - jakie kosmetyki?

Post autor: Klaudyna-63 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i szukam porady odnośnie pielęgnacji twarzy. Ostatnio zauważyłam, że moja skóra potrzebuje czegoś więcej niż tylko kremu. Czy ktoś może polecić mi jakieś serum na twarz? Chętnie poznam Wasze ulubione kosmetyki i sprawdzone sposoby na piękną i zdrową skórę. W których sklepach powinnam się rozejrzeć? Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki! :P
monicka

Re: pielęgnacja twarzy - jakie kosmetyki?

Post autor: monicka »

Serum to pomysl genialny. Od razu cera jest w lepszym stanie. Czasem wystarczy tylko krem, ale rzadko kto jest zadowolony ze swojej cery, każdy widzi jakieś mankamenty, przeważnie zmarszczki :lol: polecam boostery przeciwzmarszczkowe Reishi do kupienia w sklepie orientana.pl - to na zmarszczki działa najlepiej
madzialena

Re: pielęgnacja twarzy - jakie kosmetyki?

Post autor: madzialena »

Ostatnio moja skóra była mocno przesuszona, więc szukałam delikatnego toniku. Nawilżająco-kojący tonik z ceramidami od Eveline sprawdza się świetnie – nie ściąga skóry i daje uczucie ukojenia. Używałyście go?
ODPOWIEDZ