Super krem
Szukasz najlepszego kremu do twarzy? Możesz polecić dobry lakier do paznokci albo salon kosmetyczny? Napisz, Twoja opinia jest ważna!
Super krem
Post autor: Patał »
Jejku jaki fajny krem odżywczo-nawilżający kupiłam. Chodzi o krem z Victoria Vynn, jest najlepszy, bardzo ale to bardzo ładnie pachnie, bardzo fajnie nawilża ręce, Jeśli szukacie naprawdę skutecznego kremu nawilżającego to serdecznie polecam ten. .
- kokoszka
Re: Super krem
Ja mam akurat krem do twarzy z linii eco nature z bielendy z jasminem. Swietnie odzywia skore, nawilza ja i przynosi ulge podraznieniom. Dodatkowo ma fajna lekka konsystencje ktora sprawia, ze jest wydajny i przyjemniei sie go naklada starcza na dlugo, pieknie pachnie i cudownie wplywa na skore
Post autor: Tyśka »
Dziewczyny a jaki polecacie krem pod makijaż dla cery suchej? Stosowałam wiele, ale nie ma szału. Chcę coś innego nowego spróbować. Zależy mi na jego lekkości i aby nie był tłusty/szybko się wchłaniał i wiadomo nie z mega wysokiej półki! Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
Post autor: Rużowa »
Odżywczy krem rewitalizujacy Avene https://www.eau-thermale-avene.pl/ to jeden z lepszych kremów jakiego używałam!! serio już po pierwszym użyciu (na noc) miała tak mięciutką buzię że szok.Tyśka pisze: ↑07 kwie 2021, 16:22 Dziewczyny a jaki polecacie krem pod makijaż dla cery suchej? Stosowałam wiele, ale nie ma szału. Chcę coś innego nowego spróbować. Zależy mi na jego lekkości i aby nie był tłusty/szybko się wchłaniał i wiadomo nie z mega wysokiej półki! Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
Pod makijaż tez jest super, bo nie roluje się na nim podkład, przyjemnie pachnie i meeegaaa wydajny
Post autor: zośka »
u mnie cudownie się sprawdza odmładzający krem do twarzy rich peptide.
może kwestią jest to że po prostu pasuje mojej skórze ale naprawdę w momencie w którym smaruje się nim wieczorem rano wstaję i mam idealnie miękką skórę. Nawet mąż zauważył i mówi, że też taki chce
może kwestią jest to że po prostu pasuje mojej skórze ale naprawdę w momencie w którym smaruje się nim wieczorem rano wstaję i mam idealnie miękką skórę. Nawet mąż zauważył i mówi, że też taki chce
Post autor: Magaś90 »
Ha, z tym mężem to dobre! Ale chętnie sama spróbuję, bo szukam kremu, który dobrze się rozprowadza po twarzy.zośka pisze: ↑22 kwie 2021, 16:27 u mnie cudownie się sprawdza odmładzający krem do twarzy rich peptide.
Post autor: imała »
Ostatnio kupiłam mężowi dermika krem pod oczy dla mężczyzn i mam nadzieję że będzie używać. Sama z tej marki mam parę produktów i sobie chwalę. Może spróbuj.Tyśka pisze: ↑07 kwie 2021, 16:22 Dziewczyny a jaki polecacie krem pod makijaż dla cery suchej? Stosowałam wiele, ale nie ma szału. Chcę coś innego nowego spróbować. Zależy mi na jego lekkości i aby nie był tłusty/szybko się wchłaniał i wiadomo nie z mega wysokiej półki! Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
Post autor: jowiś03902 »
Bardzo zależy mi na tym, aby odpowiednio nawilżyć moją skórę, ale kompletnie nie mam pojęcia, jakie kremy są warte polecenia. Zależy mi na czymś z fajnym składem, bo jak na razie testowałam kilka drogeryjnych kremów i albo wcale nie nawilżają albo podrażniają mi skórę...
Post autor: kaliś04044 »
Ja używam tylko i wyłącznie dermokosmetyków z fajnym składem, bo one odpowiednio na mnie działają i nie podrażniają mojej skóry. Swój ulubiony krem nawilżający znalazłam w firmie https://www.ducray.com/pl-pl i konkretnie jest to Keracnyl Repair. Zaczęłam go stosować przy kuracji przeciw trądzikowi, która strasznie przesuszała moją skórę. Ten krem odpowiednio ją nawilża i regeneruje.
Post autor: mącka »
te kremy z serii Gold Lift Expert z Eveline Cosmetics są kapitalne. ja używam tego wygładzającego, dla osób 30+. a ostatnio stworzyłam fajny zestaw na dzień mamy - krem odmładzający 60+, płyn micelarny i ujędrniający żel pod oczy. jestem pewna, ze będzie zachwycona
Post autor: Biśka »
Serum olejowe https://www.herbapol-polana.com/kosmety ... um-olejowe to jest produkt ktory poprawił mi znacząco kondycje skóry. Jest moim odkryciem 2021. Czerwona koniczyna ewidentnie wypływa na aspekt odmłodzenia bo zauważyłam że jest w każdym ich produkcie, wiec cos w tym musi byc. Przyjazne veganom wiec prezent dla przyjaciółki tez mam