Jak uzyskać kredyt?

Dobre rady na każdy temat. Rozmawiamy o swoich wątpliwościach, kłopotach i szukamy rozwiązań.
Awatar użytkownika
donata

Jak uzyskać kredyt?

Post autor: donata »

Jak myślicie, na co trzeba zwrócić szczególną uwagę, kiedy decydujemy się wziąć kredyt? Mnie na przykład od razu do głowy przychodzą doradcy finansowi z czasnakredyt.pl. Może ktoś z was korzystał z ich usług?
Awatar użytkownika
Zofia_98

Re: Jak uzyskać kredyt?

Post autor: Zofia_98 »

Ja myślę, że niewiele osób zdaje sobie sprawę, że bardzo ważna jest pozytywna historia kredytowa. Co do doradców to uważam, że są najlepsi w branży. Potrafią znaleźć najkorzystniejszą ofertę i naprawdę fachowo doradzają.
KarolinaŚliwka

Post autor: KarolinaŚliwka »

Moim zdaniem najlepiej jest udać się do eksperta kredytowego i ja tak zrobiłam i moja znajoma poleciła mi to biuro https://finansowypiotr.pl/o-nas/ w Gdańsku. Wszystko zostało mi szczegółowo wyjaśnioną i teraz mam jasną i klarowną sprawę i wiem co mam robić .
jakoś

Post autor: jakoś »

Można samodzielnie próbować, ale wydaje mi się, że jednak lepiej jest po prostu poszukać rozwiązań, które będą dla nas odpowiedniejsze. A największe rozeznanie ma oczywiście taki https://kredytolsztyn.com/ekspert-finansowy-elk/ pośrednik. Można powiedzieć, że on specjalizuje się w poszukiwaniu kredytów dla nas. I coś na pewno nam wyhaczy, nie ma to tamto.
Łoae

Post autor: Łoae »

donata pisze: ↑05 mar 2021, 5:37 Jak myślicie, na co trzeba zwrócić szczególną uwagę, kiedy decydujemy się wziąć kredyt?
Przede wszystkim trzeba sprawdzić warunki. Ja ostatnio mam trochę pod górkę z wydatkami, co chwilę coś się psuje w domu i ledwo wiążę koniec z końcem, zastanawiam się nad pożyczką, myślicie, że można gdzieś teraz pożyczyć pieniądze ale przez internet?
oewonga_pożyczki

Post autor: oewonga_pożyczki »

Cześć,
Jeśli interesuje Cię pożyczka przez Internet, to chętnie przedstawię Ci ofertę Wonga. Naszym klientom oferujemy pożyczki w oparciu o szybki, przystępny proces w 100 proc. online. Jeśli jest to Twoja pierwsza pożyczka, to maksymalną kwotą, jaką możesz pożyczyć w przypadku pożyczki krótkoterminowej na 30 dni to 1000 zł. Jej koszt wynosi 0 zł. Stali klienci, na taki okres, mogą pożyczyć do 3000 zł w bardzo dobrej cenie – koszt pożyczki widzą po zalogowaniu się na swoje konto.
W naszej ofercie mamy również pożyczkę ratalną do 20 000 zł, której spłatę możesz rozłożyć nawet na 48 niskich rat. Koszt pożyczki ratalnej jest ustalany indywidualnie dla każdego klienta i poznasz go w momencie składania wniosku, jeszcze przed podpisaniem umowy.
Teraz, nowi klienci mogą skorzystać z naszej promocji pożyczki ratalnej, w której RRSO wynosi jedynie 19,9% (regulamin: wonga.pl/regulamin-rrso).
Należy pamiętać, że przyznajemy pożyczki na podstawie pozytywnej decyzji kredytowej, po weryfikacji wniosku, który należy złożyć na stronie wonga.com bądź telefoniczne, kontaktując się z naszą infolinią.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub na chat: wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
W razie pytań, pozostaję do dyspozycji
Tomek | Ekspert wonga.com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
Słeba

Post autor: Słeba »

oewonga_pożyczki pisze: ↑31 maja 2021, 23:43 Cześć,
Jeśli interesuje Cię pożyczka przez Internet, to chętnie przedstawię Ci ofertę Wonga. Naszym klientom oferujemy pożyczki w oparciu o szybki, przystępny proces w 100 proc. online. Jeśli jest to Twoja pierwsza pożyczka, to maksymalną kwotą, jaką możesz pożyczyć w przypadku pożyczki krótkoterminowej na 30 dni to 1000 zł. Jej koszt wynosi 0 zł. Stali klienci, na taki okres, mogą pożyczyć do 3000 zł w bardzo dobrej cenie – koszt pożyczki widzą po zalogowaniu się na swoje konto.
W naszej ofercie mamy również pożyczkę ratalną do 20 000 zł, której spłatę możesz rozłożyć nawet na 48 niskich rat. Koszt pożyczki ratalnej jest ustalany indywidualnie dla każdego klienta i poznasz go w momencie składania wniosku, jeszcze przed podpisaniem umowy.
Teraz, nowi klienci mogą skorzystać z naszej promocji pożyczki ratalnej, w której RRSO wynosi jedynie 19,9% (regulamin: wonga.pl/regulamin-rrso).
Należy pamiętać, że przyznajemy pożyczki na podstawie pozytywnej decyzji kredytowej, po weryfikacji wniosku, który należy złożyć na stronie wonga.com bądź telefoniczne, kontaktując się z naszą infolinią.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub na chat: wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
W razie pytań, pozostaję do dyspozycji
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
a co to jest to całe rrso?
ćwikiełka

Post autor: ćwikiełka »

donata pisze: ↑05 mar 2021, 5:37 Jak myślicie, na co trzeba zwrócić szczególną uwagę, kiedy decydujemy się wziąć kredyt? Mnie na przykład od razu do głowy przychodzą doradcy finansowi
a ja mysle ze brac pozyczke teraz to glupota, zyjemy w takich czasach ze bez problemu mozna sprzedac cos wartosciowego z domu i miec czysty pieniadz bez zadluzania sie. ja tak na lombi.com sprzedalam
oewonga_pożyczki

Post autor: oewonga_pożyczki »

Cześć,
RRSO to rzeczywista roczna stopa oprocentowania. Inaczej mówiąc jest to całkowity koszt roczny kredytu, który ponosi klient. RRSO jest wyrażone w procentach i uwzględnia wszystkie koszty takie jak: odsetki, prowizje lub inne opłaty, które klient jest zobowiązany zapłacić za kredyt, jak również za zmianę wartości pieniądza w czasie. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o RRSO, a także o innych pojęciach związanych z finansami, to zachęcam do odwiedzenia strony: wonga.pl/slowniczek
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub skorzystania z chatu na: wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
W razie pytań jestem do dyspozycji
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora
agiś0444

Post autor: agiś0444 »

Skoro jesteśmy przy takim temacie to powiem Wam, że mi udało się znaleźć naprawdę świetne rozwiązanie. Na stronie https://concash.pl/pozyczki-dla-zadluzonych możecie sobie w porównać dostępne na rynku oferty. Wszystko zupełnie bezpłatnie. Nie musicie tracić czasu na konsultacje w banku czy u innych doradców, ani podawać swoich osobistych danych.
Kapi26

Post autor: Kapi26 »

Warto na początku zorientować się jakie masz w ogóle możliwości na wzięcie kredytu. Następnie warto poszukać jak najkorzystniejszej oferty. Pod adresem: https://monebay.pl/pozyczka-na-dowod jest strona gdzie możliwe jest wzięcie pożyczki na dowód. Formalności można wypełnić online, co jest dużą wygodą.
milli

Post autor: milli »

A jak chodzi o takie aspekty, jak odfrankowanie , czy nawet umorzenie takiego kredytu - to możecie zgłosić się do kancelarii https://ostaszewskikredytyfrankowe.pl/k ... warszawie/ . Pamiętajcie, że nie jesteście sami, a wasz problem z takim kredytem może być rozwiązany.
Gąsior

Post autor: Gąsior »

Mechanizm, dzięki któremu stopy procentowe NBP wpływają na WIBOR, jest związany z kosztem, jaki banki ponoszą pożyczając sobie nawzajem środki. Wysokość stóp procentowych NBP stanowi podstawę dla oprocentowania, które banki oferują swoim klientom oraz stosują wobec siebie. Kiedy stopy procentowe NBP rosną, banki zwiększają stawki, po jakich pożyczają sobie nawzajem środki, co skutkuje wzrostem WIBOR. Aby uzyskać więcej informacji na ten temat, warto zapoznać się z treścią artykułu znajdującego się pod adresem https://najlepszebankowe.pl/finanse/sto ... -zwiazane/ i warto o tym pamiętać.
Awatar użytkownika
lara

Post autor: lara »

Tak się składa, że pod adresem Kredyt oświęcim można znaleźć szeroki wybór ofert kredytowych, idealnie dopasowanych do różnych potrzeb finansowych. Firma stawia na transparentność i uczciwość, dzięki czemu klienci mogą czuć się pewnie i bezpiecznie podczas całego procesu kredytowego.
justina88

Post autor: justina88 »

Jak poradzić sobie z długiem? Macie na to jakieś patenty? Ja owszem i nawet Wam mogę powiedzieć, że tutaj https://portal-dluznika.pl/2020/03/23/d ... ddluzaniu/ znajdziecie ku temu motyw. Największym problemem będzie to, że jednak dług to się może powielać. Chciałabym jednak jakoś sobie z nimi na stałe poradzić. Co mi w tym względzie wskażecie?
ODPOWIEDZ