Oczyszczenie chodnika
Remontujesz, budujesz, a może projektujesz? Wszystko o urządzaniu wnętrz i procesie budowy domu. Wszystkie porady, informacje i opinie mile widziane!
- Target_OE
Re: Oczyszczenie chodnika
Dzień dobry,
chwasty są nieproszonymi gośćmi na naszych chodnikach czy podjazdach. Aby pozbyć się tego problemu, warto sięgnąć po środek chwastobójczy Effect 24H, który skutecznie niszczy zielone, nadziemne rośliny a następnie zahamowuje wzrost i powoduje zamieranie rośliny. Dlatego też należy stosować go wyłącznie na te rośliny, których chcemy się pozbyć.
Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji.
Konsultant marki Target.
chwasty są nieproszonymi gośćmi na naszych chodnikach czy podjazdach. Aby pozbyć się tego problemu, warto sięgnąć po środek chwastobójczy Effect 24H, który skutecznie niszczy zielone, nadziemne rośliny a następnie zahamowuje wzrost i powoduje zamieranie rośliny. Dlatego też należy stosować go wyłącznie na te rośliny, których chcemy się pozbyć.
Konsultant marki Target.
- Target_OE
Dzień dobry,
Preparat Effect 24H ma formę do sporządzenia emulsji wodnej. Przed użyciem należy wstrząsnąć zawartość opakowania. Jest przeznaczony do stosowania przy użyciu opryskiwaczy ręcznych.
Konsultant marki Target.
Preparat Effect 24H ma formę do sporządzenia emulsji wodnej. Przed użyciem należy wstrząsnąć zawartość opakowania. Jest przeznaczony do stosowania przy użyciu opryskiwaczy ręcznych.
Konsultant marki Target.
- Target_OE
Dzień dobry,
aby uzyskać satysfakcjonujące rezultaty zabieg powinno się stosować na suchą roślinność, podczas słonecznej, bezdeszczowej pogody.
Konsultant marki Target.
aby uzyskać satysfakcjonujące rezultaty zabieg powinno się stosować na suchą roślinność, podczas słonecznej, bezdeszczowej pogody.
Konsultant marki Target.
- Target_OE
Dzień dobry,
Konsultant marki Target.
Konsultant marki Target.
- olalena
Kupiłam go i opryskałam chodnik w sobotę, w niedziele już chwasty uschły, wystarczyło pozamiatać i chodnik jak nowy. Dodatkowo żadnych śladów nie ma na kostce, a tego się trochę obawiałam.