prezent dla niego - co kupić?
Tutaj znajdziesz ciekawostki, fakty i informacje z różnych dziedzin.
- walentyna-87
prezent dla niego - co kupić?
Post autor: walentyna-87 »
Hej, szukam pomocy w wyborze prezentu dla mojego chłopaka. Zbliża się nasza rocznica i chciałabym mu podarować coś wyjątkowego. Przeszukałam już wiele sklepów, ale ciągle nie mogę się zdecydować. Może Wy macie jakieś ciekawe pomysły? Zależy mi na tym, żeby był to prezent nie tylko piękny, ale również osobisty. Moim ostatnim odkryciem jest personalizowana biżuteria męska. Myślę, że to idealne rozwiązanie dla mojego chłopaka. Co o tym myślicie? Czekam na Wasze sugestie i dziękuję z góry za pomoc!
Re: prezent dla niego - co kupić?
Post autor: Karina O »
A czym się interesuje? Od tego bym zaczęła Jak lubi biżuterię, to śmiało. Mój to akurat fan motoryzacji i gier komputerowych, tak że zawsze celuję w coś z tych kategorii. W tym roku na dzień chłopaka chyba się troszkę wykosztuję i postawię na jeden z tych zestawów https://cobi.eu/pl/klocki/samochody-maserati,108 Samochody Maserati to coś, o czym może gadać godzinami. Jego wymarzone autko. Dlatego myślałam, żeby wziąć mu np. Maserati MC20 Cielo w pięknej czerwieni. Będzie się super prezentował na półce w jego pokoju gamingowym.