GomaSushi.pl opinie
Wszystko dla smakoszy. Jak upiec idealne ciasto? Skąd wziąć najwyższej jakości składniki? Gdzie znaleźć najlepszą dietę pudełkową? Dyskutujemy, dzielimy się przepisami i rekomendujemy restauracje.
- Adriana
Re: GomaSushi.pl opinie
To moja ulubiona restauracja we Wrocku! Oczywiście w GomaSushi mają pyszne sushi, ale polecam spróbować krewetek w migdałach ze słodkim chilli. Albo któregoś ze specjałów - dragon roll lub unagi roll. Fajne ceny i pyszne jedzenie!
- celestia80
Post autor: celestia80 »
Miałem ostatnio rocznicę ślubu i na ten szczególny wieczór zamówiłem zestaw specjałów w Goma Sushi. Wszystko było przepyszne i bardzo świeże.
- Dzwonimierz-90
Post autor: Dzwonimierz-90 »
Jestem ich wieloletnim klientem i przez tak długi czas się na nich nigdy nie zawiodłem. Niedawno uruchomili opcję zamówień online. Wszystko działa bardzo sprawnie i strona jest na bieżąco aktualizowana.
- Lilianna_87
Post autor: Lilianna_87 »
Gomasushi jest super, bardzo dobre jedzenie, bardzo miła obsługa.
- Sędomira
Obecnie prowadzą sprzedaż z dowozem lub odbiorem na miejscu. Sushi masterzy przygotowali specjalne zestawy, tak aby dzień stał się lepszy
UWAGA! nie płaci za usługi SEO - sprawdź w BIG ...
UWAGA! nie płaci za usługi SEO - sprawdź w BIG ...
- Mira-81
Warto wspierać polską gastronomię i lokalnych restauratorów. Ja zamawiam w Goma Sushi bo bardzo cenię sobie ich potrawy i nie chciałabym aby się zamykali. Kładą duży nacisk na jakość składników i odpowiedni smak. Polecam
- ciechosława91
Post autor: ciechosława91 »
Dowożą na terenie całego Wrocławia. To dla mnie idealna opcja na piątkowe popołudnie po pracy. Futomaki i Uramaki najlepsze w mieście.
- bernadeta61
Post autor: bernadeta61 »
Uwielbiam ich potrawy w tempurze! Moim zdaniem najlepsza knajpa we Wrocławiu
Post autor: vikuśka »
uwielbiam sushi, fajnie, ze w całym kraju jest tak wiele sprawdzonych miejsc gdzie można dobrze zjeść a jak jest tu ktoś z Wrocławia to z całego serducha polecam Sushi Corner https://sushicorner.pl/. Zamawiam u nich regularnie, przynajmniej raz w tygodniu. Smacznie, niedrogo, dostawa też zawsze o ustalonej porze.
Post autor: salamandiks4 »
Jeżeli szukacie sprawdzonej restauracji w Warszawie, to zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę https://restauracjaamericanhouse.pl/ , gdzie znajdziecie ofertę American House. Wielokrotnie korzystałem z ich usług i zawsze wychodziłem zachwycony.