Czy są jakieś modele - jedne lepsze inne gorsze, czy naleśnikarka to naleśnikarka i nie ma większego znaczenia, jaką się wybierze?
Tutaj https://www.gastrosilesia.pl/nalesnikar ... 18,2,17878 widziałam coś takiego.
Mają na pewno różne średnice.
Ale może trzeba zwrócić uwagę na coś jeszcze?
Chętnie poczytam wasze porady.
Naleśnikarka do gastronomii - jaka?
Wszystko dla smakoszy. Jak upiec idealne ciasto? Skąd wziąć najwyższej jakości składniki? Gdzie znaleźć najlepszą dietę pudełkową? Dyskutujemy, dzielimy się przepisami i rekomendujemy restauracje.
- Lusia
- Posty: 148
- Rejestracja: 16 lut 2020, 12:54
Re: Naleśnikarka do gastronomii - jaka?
Jesli chodzi o takie wyposażenie gastronomiczne to warto zakupić sprzęt najwyższej jakości - najlepiej taki ze stali nierdzewnej wysokiej klasy. Dzieki temu będziemy mieć pewność że posłuży nam przez wiele długich lat w niezmiennym stanie - bo będzie odporny na uszkodzenia mechaniczne czy chemiczne jak np środki czystości czy na wysokie temperatury. Zajrzyj sobie jeszcze tutaj http://gastro-swiss.pl/ bo tutaj mają szeroki asortyment ,także na pewno jeszcze na coś wpadniesz.