Wątek o zdrowiu i medycynie - dla poszukujących porad medycznych, dobrego szpitala czy poradni psychologicznej. Podpowiadamy jak poradzić sobie z chorobą, dzielimy się opiniami na temat lekarzy.
W Dental Care wykonują korony, mosty, protezy oparte na implantach. Moja mama robiła tam protezę całkowitą i jest bardzo zadowolona. Cena była OK, a jakość wykonania jest naprawdę świetna.
Doktor Marcin Kelm i Dental Care to najlepszy gabinet stomatologiczny w Brzegu, bez dwóch zdań. Poradzi sobie z każdym problemem. Jestem po leczeniu kanałowym i polecam.
Bardzo dobra jakość usług, wyleczą cię z każdego problemu stomatologicznego. Doskonale wykształcony, doświadczony stomatolog. Polecam dentalcare.lit.pl.
Bez problemu wykonują nawet bardziej skomplikowane zabiegi stomatologiczne. Moim zdaniem w okolicy nie ma drugiego takiego specjalisty. Warto wybrać Dental Care.
Chodzę z córką do Dental care, leczymy ząbki. Córka jest zadowolona. Dobre podejście do dziecka to dla mnie podstawa u stomatologa, a tutaj jest wzorowo.
Mam za sobą leczenie kanałowe w Dental Care. O ile sam ból wspominam raczej chłodno, tak pan doktor był dosłownie aniołem. Atmosfera w gabinecie bardzo przyjemna, polecam!
Najlepszy chirurg stomatolog, jakiego spotkałem. Ufam doktorowi Kelmowi i specjalistom z dentalcare.lit.pl i z pewnością będę tam wracał na kolejne wizyty.
Długo szukałam dobrego dentysty stomatologa, który wyleczyłby moje trudne, problematyczne zęby. Siostra poleciła mi doktora Kelma i Dental Care i wreszcie mam zdrowe zęby. Wizyt było sporo, ale też moje zęby były w naprawdę złym stanie.
Serdecznie polecam stomatologa, pana doktora Marcina Kelma z DENTAL CARE. Chodzę do niego od lat, teraz już tylko na przeglądy, bo ząbki dzięki niemu mam zdrowe
dentalcare.lit.pl to bardzo profesjonalne leczenie zębów, nie ma dla doktora Kelma problemów nie do rozwiązania. Jeśli macie problem, z którym nie radzą sobie inni dentyści, to doktor Kelp, Brzeg, Dental Crae to najlepsza opcja.
Jak mieszkacie w Trójmieście, a konkretnie w Gdyni to zdecydowanie polecam wybrać się do kliniki Platinum Dent na placu Górnośląskim http://platinum-dent.pl/kontakt/. Pracująca tu doktor Renata to lekarz idealny. nie dość, ze ma doświadczenie i ogromną wiedzę na temat leczenia to jeszcze jest bardzo kontaktową i cierpliwą osobą. Nie raz znosiła moje ,,fanaberie" z uśmiechem na twarzy. Najlepszy stomatolog jakiego znam
Jeśli miałabym wskazać stomatologa, u którego wizyta to przyjemność, to z pewnością wskazałabym dr Marcina Kelma, który jest bardzo dobrym specjalistą, a przy tym wykazuje się dużą empatią i zrozumieniem dla Pacjenta.
Potwierdzam, dr Kelm jest w porządku, nie naciąga na dodatkowe zabiegi, wyjaśnia procedurę leczenia, można na nim polegać w trudnych sytuacjach z zębami.
To fakt, że mi nie odmówił pomocy nawet w sobotni wieczór, gdy dopadł mnie okropny ból zęba, leczenie było koniecznością, żadne leki przeciwbólowe nie pomagały. Wielu lekarzy odmawia przyjęcia nagłych przypadków...
Chodzę do dr Kelma z dziećmi, doktor ma dobre podejście do maluchów, potrafi wyleczyć wszystkie problemy u dzieci, któe nie są w stanie zbyt długo wysiedzieć na fotelu dentystycznym!
Mogę się przyłączyć do wątku, również pan Kelm usunął u mnie ósemkę, początki były trudne, nie mogę powiedzieć że przeszłam leczenie bezproblemowo, jednak efekt jest bardzo dobry, nie odczuwam żadnego dyskomfortu, zęby mam zdrowe, dlatego też mogę napisać że polecam gabinet dr Kelma.
Nie znam ich. Chodzę tylko tutaj https://www.artdentico.pl/chirurgia-stomatologiczna/ i nie planuję zmieniać. Świetny gabinet, przesympatyczne i doświadczone panie doktor
Z całego serca polecam dentalcarre.lit.pl. Mają wiele empatii dla każdego pacjenta, dzięki czemu cały strach przemija. To jest moja opinia, ale warto ich sprawdzić.
Zawsze bałam się chodzić do dentystów. Jednak koleżanka poleciła mi dr Kelma i przestałam się bać. Bardzo polecam, bo dr wykonuje zabiegi praktycznie bezboleśnie.
Gdy mam do zrobienia jakiś zabieg dentystyczny, to chodzę tylko do dr Kelma - https://kelm-marcin-specjalista-chirurgii.business.site - tu możecie się umówić online na wizytę lub spytać o ceny!
Uważam, że dentalcare.lit.pl to bardzo fachowy gabinet stomatologiczny. Wykonują tam mnóstwo zabiegów i wszystko można załatwić w jednym miejscu - sprawdźcie listę zabiegów, jakie wykonuje dr Kelm https://kelm-marcin-specjalista-chirurgii.business.site
Muszę się zgodzić ze wszystkimi pochlebnymi opiniami na temat dentalcare.lit.pl. Mają duże doświadczenie w stomatologii i znają się na swoim fachu. Polecam ich serdecznie.
Myślę, że tak wielu zadowolonych pacjentów nie może się mylić. W mojej opinii usługi dentalcare.lit.pl są świetnie wykonane. Stomatolodzy podchodzą do każdego ze zrozumieniem.
Zawsze bałam się chodzić do dentystów. Jednak koleżanka poleciła mi dr Kelma i przestałam się bać. Bardzo polecam, bo dr wykonuje zabiegi praktycznie bezboleśnie.
Nie znoszę wizyt u stomatologa ale trafiłam do warszawskiej kliniki DEMETER - http://demeter.com.pl/ i było praktycznie doskonale. Spokojne podejście do pacjenta sprawiło, że przestałem sie obawiać. Bardzo dokładnie wykonano mi leczenia kanałowe. Dziękuję za tyle cierpliwości i za spokój na kilka lat.
Po wypadku musiałam zdecydować się na implanty zębów. W gabinecie Dental Care uzyskałam profesjonalną poradę a następnie doktor Kelm wykonał dla mnie implanty, które bardzo dobrze pasują do mojego zgryzu. Nigdy nie miałam z tymi żadnego problemu i bardzo dobrze pasują do moich pozostałych zębów.
W Dental Care do leczenia kanałowego wykorzystują zaawansowaną technologię dzięki czemu cały proces leczenia trwa stosunkowo krótko, nie jest bolesny i uciążliwy. Polecam
[h]W Dental Care po zabiegach chirurgicznych przyspieszają gojenie dzięki zaawansowanym metodą. Jestem zachwycony jak technologia w leczeniu zębów poszła do przodu i że można tego doświadczyć w tym gabinecie. [/h]
Doktor Kelm leczy zęby bez bólu i co najważniejsze skutecznie. Moim problemem były zaburzenia narządu żucia, na szczęście dzięki doktorowi to już przeszłość. Zdecydowanie wszystkim polecam ten gabinet.
Moje dzieci uwielbiają wizyty w gabinecie Dental Care. Doktor Marcin Kelm ma dobre podejście do dzieci, dzięki czemu nie boją się wizyt i chętnie dbają o zęby.
Bardzo podoba mi się to, że w gabinecie dental care wszystko mogę zrobić na miejscu - od zdjęcia zębowego, panoramicznego po leczenie w każdym wymiarze. Wszystko na plus
Nikt chyba tutaj nie wspomniał, ale myślę że duże znaczenie w przypadku wizyt u dentysty ma również cena. Moim zdaniem w przypadku tego gabinetu cena nie jest wygórowana i jest adekwatna do jakości. Polecam wszystkim serdecznie gabinet Dental Care.
Miałem olbrzymie kompleksy związane z zębami i swoim uśmiechem. W gabinecie Dental Care wszystko zostało naprawione - od samego zgryzu, aż po plastykę wędzidełka. Doktor Kelm przywrócił mi pewność siebie.
Moim zdanie, jeśli chodzi o gabinet stomatologiczny w Brzegu to DENTAL CARE nie ma sobie równych. Profesjonalna opieka stomatologiczna, dobre terminy, przystępne ceny. Jestem zadowolona.
Córka musiała mieć wykonany taki zabieg jak plastyka wędzidełek i polecono nam właśnie Prywatny Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny DentalCare i Pana doktora Marcina Kelma. Jestem zadowolona z opieki, jaką otrzymała córka. Zabieg właściwie bezbolesny, wygoiło się bardzo szybko.
Wiadomo, że leczenie kanałowe nie należy do przyjemnych, przyznaję, że obawiałam się bólu. Ale okazało się, że w DentalCare mają naprawdę świetne podejście, Pan dr jest naprawdę delikatny, po leczeniu byłam naprawdę miło zaskoczona.
Najlepszy gabinet stomatologiczny w Brzegu to Dental Care. Bez bólu, bez stresu, zawsze dokładnie. Uratowali mi zęby, a już myślałem że nic z tego nie będzie. Bardzo polecam. Godni zaufania.
W DentalCare pracuje chyba najlepszy specjalista endodoncji w okolicy. Miałam zatrzymaną ósemkę i można powiedzieć, że uratowali mi życie! Polecam tę przychodnię.
Moim zdaniem, jeśli stomatolog w Brzegu to tylko w DentalCare. Świetna, fachowa opieka. Do tego szybkie terminy i ceny też są naprawdę dobre. Warto leczyć zęby właśnie u nich.
Plastyka wędzidełek świetnie poszła w DentalCare - doskonałe podejście do pacjenta, delikatne podejście i profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolona. To najlepsza klinika stomatologiczna w Brzegu.
Zabieg, który miałam wykonany w przychodni DentalCare przeszedł bez komplikacji, bez większego bólu, wszystko wygoiło się bardzo szybko. Polecam, opieka stomatologiczna jest u nich na wysokim poziomie.
Przychodnia stomatologiczna DentalCare to najlepszy wybór z możliwych. Podejście do pacjenta Pana doktora zasługuje na brawa. Leczenie zębów bezboleśnie i bezstresowo. Cieszę się, że trafiłam właśnie do tej przychodni.
Jestem ogromnym tchórzem jeśli chodzi o dentystów, boję się i zwykle zwlekam zanim pójdę z bólem zęba. Tak było całe moje życie. Teraz gdy moją przychodnią jest Przychodnia Dentalcare mój strach powoli mija. Jestem bardzo zadowolona z opieki stomatologicznej, z podejścia do pacjenta, z profesjonalizmu. Polecam.