najtańsza apteka
Wątek o zdrowiu i medycynie - dla poszukujących porad medycznych, dobrego szpitala czy poradni psychologicznej. Podpowiadamy jak poradzić sobie z chorobą, dzielimy się opiniami na temat lekarzy.
najtańsza apteka
Post autor: aleksja »
Drodzy możecie polecić jakieś tanie apteki, gdzie wy kupujecie? Zauważyliście wzrost cen? Rodzice się lekko podłamali że tak drogo w ich stałej aptece i zaczęli się rozglądać za czymś innym
Re: najtańsza apteka
Post autor: sigma4 »
jeśli mają taką możliwość niech zajrzą do DOZu oni maja bardzo dobre ceny, sama tam kupuję jjuż od dłuższego czasu i uważam, że da się u nich zaoszczędzić
Post autor: aleksja »
dzięki, poleciłam im DOZ, byli wczoraj i wrócili zadowoleni, powtarzali że jest taniej niż w tej poprzedniej aptece więc na pewno jeszcze tam będą kupować, a wiadomo że w pewnym wieku bez leków ani rusz
Post autor: lelenka »
Ja jestem młoda ale tez po operacji muszę brać leki na stałe Zresztą też kupuję je w dozie, bo tam mi wychodzi najtaniej. No i na szczęście mam blisko do tej apteki
Post autor: bergamotka »
Ja tez kupuję w dozie Nie dość że aptekę mam po drodze do pracy to jeszcze mają naprawdę dobre ceny. No i nie ma na co narzekać, jesli chodzi o dostępność róznych produktów
Post autor: Inka »
DOZ faktycznie ma bardzo dobre ceny, ostatnio robiłam rozeznanie w kilku innych aptekach i DOZ na chwilę obecną nie ma konkurencji, dlatego póki co będę kupować tam.