Pediatra
Wątek o zdrowiu i medycynie - dla poszukujących porad medycznych, dobrego szpitala czy poradni psychologicznej. Podpowiadamy jak poradzić sobie z chorobą, dzielimy się opiniami na temat lekarzy.
- w.mars
Pediatra
Jak macie dzieci, to pewne że potrzebujecie dobrego pediatry. Ja z moimi pociechami chodzę tylko do pediatry dr Artura Luty ze Specjalistycznej Praktyki Lekarskiej w Lublinie https://pediatralublin.com.pl/. To świetny specjalista, nie ma problemu u niego ze skierowaniami do lekarzy specjalistów, sam jest bardzo kompetentny, zna się na tym co robi i potrafi pomóc nawet w ciężkich sytuacjach, polecam go gorąco.
- idisbalance
Re: Pediatra
Post autor: idisbalance »
Ja z moim synem byłem u pediatry rok temu, problemem było zapalenie napletka u dziecka, poważny problem, na szczęście za pomocą odpowiednich leków udało nam się wyjść z tego.
- Michalina_Miska7
Post autor: Michalina_Miska7 »
Ja ostatnio byłam u pediatry bo mój 9 letni syn miewa bardzo duże zaparcia i niestety ciężko to przechodzi. Nasza Pani pediatra zleciła usg brzuszka i wszystko wyszło w porządku. Dostaliśmy zalecenia, żeby zmienić dietę, zwiększyć błonnik i pic więcej wody. Wszystko okej,ale pozostała kwestia rozwiązania zaparcia, które już jest i nasza Pani z apteki poleciła nam czopki Eva/qu Bambini które są przeznaczone dla dzieci po 2 roku życia do 12 lat. Czopki okazały się bardzo pomocne i syn mógł się wypróżnić. Teraz dbamy o dietę i wszystko się ustabilizowało.
- asanka
Dobry pediatra to skarb. Dobrze mieć takiego, na którym można polegać. Zwłaszcza mamy maluszków często się z różnymi problemami zwracają. Jeśli się pojawiają odparzenia pieluszkowe to nie zawsze taka łatwa sprawa, żeby sobie z nimi poradzić. Wtedy dobrze jak lekarz obejrzy i doradzi co zrobić.
- nowelove
my mamy swietnego pediatre ostatnio syn mial zapalenie gardla, bardzo cierpial, nie mogl przelykac... dokuczalo mu to okropnie, pan doktor polecil stosowac Septogard na gardlo no i pomoglo, szybko usmierza bol i dziala przeciwzapalnie
Post autor: SylwiaŚwiateczka »
Ja mam swoją pediatrę w Pruszkowie pod Warszawą na Armii Krajowej 34 i powiem wam, że nareszcie jestem zadowolona z opieki lekarskiej. Jeżeli ktoś z was jest zainteresowany to polecam zapoznać się z ich stroną https://www.klinikazdrowedziecko.pl/ bo mają naprawdę szeroki wachlarz usług od usg po zniżkę na wizytę jeżeli idziemy z dwójka dzieci.
Post autor: Luśa »
Nasza Lekarka jest cudowna. Zna moje dzieci od urodzenia i to dzięki temu zawsze szybko i skutecznie ich leczy i diagnozuje.
Nie wypisuje antybiotyków, tylko zawsze najpierw próbuje naturalnych metod. Tak też było w przypadku zaparć starszej córki. Poleciła nam czopki evaqu bambini. Bardzo szybko pomogły. Są bezpieczne, łatwo się je aplikuje i nie uzależniają.
Nie wypisuje antybiotyków, tylko zawsze najpierw próbuje naturalnych metod. Tak też było w przypadku zaparć starszej córki. Poleciła nam czopki evaqu bambini. Bardzo szybko pomogły. Są bezpieczne, łatwo się je aplikuje i nie uzależniają.
Post autor: ŁucjaLis »
Luśa ja też znam te czopki. Stosowałam u synka gdy pojawiły się zaparcia. Są rewelacyjne. Mamy je zawsze w domu i muszę przyznać, że czasem się przydająLuśa pisze: ↑24 lis 2020, 21:33 Nasza Lekarka jest cudowna. Zna moje dzieci od urodzenia i to dzięki temu zawsze szybko i skutecznie ich leczy i diagnozuje.
- mado
Zdrowie naszych dzieciaczków najważniejsze. Dlatego tak już jest, że się martwimy jak coś się dzieje. Dobry pediatra to prawdziwy skarb, taki najlepiej z odpowiednim podejściem żeby był wobec małych pacjentów. A choroby są różne, na przykład bakteryjne zapalenie gardła u dziecka jest dokuczliwą sprawą. Dlatego szybka reakcja i skuteczne leczenie to podstawa.
Post autor: maśka »
a moze dom http://podtopolami.eu ? Starsi go naprawde lubią opieka cały czas i babcia moja poznała wielu sympatycznych ludzi, którzy stali się jej dobrymi znajomymi. wg mnie to naprawde dobra opcja dla seniorów... ja jestem jak najbardziej za Super sprawa, takie domy starosci sa super Moja babcia została zapisana do nich i jest zachwycona Moja babcia ostatecznie przebywa w domu seniora i jestem wdzięczna za to, co robią i jak dobrze teraz babcia wygląda i się czuje.
cholina lecytyna
cholina lecytyna
Post autor: bórak »
Na pewno rozsądnym pomysłem okazało się zainwestowanie w lekarza pediatrę. Oferta https://www.pediatrapratnicka.pl/o-mnie całkowicie sprostała moim wymogom na tym polu. W tamtejszym gabinecie skupiono się na moim dziecku i ewentualnych problemach , zaczęto przeciwdziałać Także otrzymałam szereg porad do stosowania.