Psycholog z Łodzi - znacie?
Wątek o zdrowiu i medycynie - dla poszukujących porad medycznych, dobrego szpitala czy poradni psychologicznej. Podpowiadamy jak poradzić sobie z chorobą, dzielimy się opiniami na temat lekarzy.
- Ofelia91
Re: Psycholog z Łodzi - znacie?
Ja powiem Ci na 100% że ta poradnia jest bardzo profesjonalna, chodziłam na terapię do pani Lidii Przezak. Niesamowita pani psycholog, która ma super podejście, a nie byłam łatwym przypadkiem
- Lejla83
Akurat tej poradni nie znam. Ale mogę Ci zaproponować klinikę PsychoMedic z Łodzi. Tam dostaniesz kompleksową opiekę psychologów i terapeutów. Dysponują odpowiednią kadrą. Sama klinika jest również dyskretnym i sympatycznym miejscem. Do tego możesz skorzystać z wizyt domowych albo terapii online. Odezwij się, tu ich numer 42 644 44 44
- figaro
A może specjalista z Opola? Należytą pomoc i to na najwyższym poziomie udało mi się zyskać dzięki gabinetowi psychologicznemu www.psycholog-opole-maslankowska.pl z Opola. Zdecydowanie udany wybór! Czasem wystarczy kilka sesji, rozmów, aby wszystko wróciło do naturalnego porządku.
Post autor: CelinaT »
WeTalk to platforma oferująca tekstową pomoc psychologiczną, która pozwala na kontakt z psychologiem przez wiadomości. Użytkownik może pisać o dowolnej porze dnia, a odpowiedzi otrzymuje codziennie. Dzięki takiemu rozwiązaniu możliwe jest uzyskanie szybkiego wsparcia bez konieczności wychodzenia z domu. To rozwiązanie, które zapewnia elastyczne podejście do terapii, dostosowane do indywidualnych potrzeb.