Jakich znacie zaufanych i godnych polecenia stomatologów w Warszawie? Szukam kogoś, kto zajmie się moimi zębami. W grę wchodzi między innymi wstawienie implantu.
UWAGA! nie płaci za usługi SEO - sprawdź w BIG ...
Warszawa - jaki stomatolog?
Wątek o zdrowiu i medycynie - dla poszukujących porad medycznych, dobrego szpitala czy poradni psychologicznej. Podpowiadamy jak poradzić sobie z chorobą, dzielimy się opiniami na temat lekarzy.
- Adrian92
Re: Warszawa - jaki stomatolog?
Ja mogę polecić gabinet prodentika.com.pl. Nigdy nie lubiłem wizyt u dentysty, ale lekarze z Prodentiki mają tak świetne podejście do pacjenta, że aż żal ich nie odwiedzać Co najważniejsze, ich leczenie jest skuteczne.
- sebul67
Ja korzystam z usług stomatologa w Wadowicach. Mowa o http://www.medicalwadowice.pl/ , gdzie nie raz otrzymałem pomoc na najwyższym poziomie. Medical doprowadzili moje uzębienie do należytego porządku!
- ella_88
Gdyby ktoś z Was potrzebował kiedyś skorzystać z pomocy stomatologa w Gdyni to szczerze polecam dr Renatę, która przyjmuje w nowoczesnej klinice Platinum Dent Konkurencyjne ceny, bardzo rozbudowana oferta leczenia, super atmosfera.