Jestem stałym klientem i polecam Chodzę do sklepu na Siewnej, ale na stronie customfactory.eu też można robić zakupy. Najlepiej moim zdaniem iść do sklepu stacjonarnego, bo fajnie pogadać z chłopakami o samochodach, zawsze ci doradzą, który produkt wybrać.
Potwierdzam, ciuchy z customfactory.eu są mega Ja z kosmetyków lubię ich serię Novol for classic car. Sam lubię grzebać przy starych samochodach, więc super opcja.
Możesz spokojnie zamawiać! Ja już lata kupuję w Custom Factory, bo mają najlepszy wybór i przyzwoite ceny. Żadnych problemów, szybka wysyłka, elegancko!
Ostatnio kupiłem u nich masę natryskową Novol for Classic Car. Miałem wątpliwości, który produkt wybrać, ale mogłem liczyć na fachową poradę. Z pewnością wrócę do tego sklepu.
Bardzo lubię ubrania marki Carhartt. W ich ciuchach chodzę i w warsztacie i na co dzień. Tutaj jest duży wybór https://customfactory.eu/pl/c/ODZIEZ-DLA-FANOW-MOTORYZACJI/15 i bardzo dobre ceny. Przy okazji zamówiłem kilka kosmetyków do car detalingu
Szukałam specyfików do pielęgnacji samochodu, a totalnie się na tym nie znam. Specjaliści z Custom Factory pomogli mi skompletować dobry zestaw. Bardzo polecam!
Najlepszy wybór produktów do renowacji klasyków. Duży plus na szeroki wybór szpachlówek Novol for Classic Car. No i ekspresowa wysyłka, sklep godny polecenia,
Mają duży wybór asortymentu dla fanów motoryzacji. Można u nich znaleźć dosłownie wszystko. Myślę, że to sklep zarówno dla profesjonalistów, jak i amatorów. Mają bardzo dobre pistolety lakiernicze, które wszystkim polecam.
W swoim życiu wypróbowałem już mnóstwo kosmetyków do pielęgnacji samochodu, ale dopiero ostatnio trafiłem do sklepu Custom Factory. Mają wysokiej jakości produkty, w przystępnych cenach. Myślę, że już nie muszę szukać nigdzie indziej : )
Mój chłopak jest wielkim fanem motoryzacji i spędza długie godziny w garażu. Zastanawiałam się jaki prezent na urodziny, mógłby mu sprawić przyjemność i jego kumpel podpowiedział mi, żeby sprawdziła na ich stronie internetowej. Mają bardzo dużo produktów, ale ja zdecydowałam się na odzież dla fanów motoryzacji . To był dobry wybór, bo mój chłopak był bardzo zadowolony. Szybki czas realizacji zamówienia i ekspresowa wysyłka.
Kupuję u nich od dawna. Uwielbiam ich styl, ale przede wszystkim cenię ich za wielką miłość do motoryzacji. Ekipa Custom Factory to profesjonaliści w swoim fachu, którzy kochają to co robią.
Parę tygodni temu kupowałem w stacjonarnym oddziale Custom Factory produkty firmy Rupes. Mają fajny, duży wybór środków od porządnych producentów. Świetnie doradzili mi, co wybrać. Widać, że ten temat to ich pasja.
To najlepsze miejsce dla osób, które chcą dopieścić auto w każdym calu. To ekipa naprawdę zapalonych pasjonatów motoryzacji. Lubię tam chodzić, zawsze dobrze doradzą.
Parę tygodni temu kupowałem w stacjonarnym oddziale Custom Factory produkty firmy Rupes. Mają fajny, duży wybór środków od porządnych producentów. Świetnie doradzili mi, co wybrać. Widać, że ten temat to ich pasja.
Jeśli chcesz zadbać o swoje autko, to customfactory jest najlepszym miejscem, jakie możesz wybrać. Super ekipa, która zna się na detailingu jak mało kto i zawsze służy radą z przeróżnych dziedzin motoryzacji.
Dzięki customfactory.eu moje auto zaczęło wreszcie dobrze wyglądać, pomogli mi dobrać podstawowy zestaw produktów do detailingu. Profesjonalne doradztwo i fajne produkty.
Custom Factory to najlepsze miejsce dla osób, które chcą dopieścić auto w każdym calu. To ekipa naprawdę zapalonych pasjonatów motoryzacji. Lubię tam chodzić, zawsze dobrze doradzą.
Bardzo często zaglądam na im stronę w poszukiwaniu nowości. Wprowadzają wiele interesujących rozwiązań, które wykorzystuję w swoim warsztacie samochodowym.
Jeżeli ktoś potrzebuje fajnych ciuchów związanych z markami motoryzacyjnymi to na pewno dostanie je w Custom factory. To miejsce, gdzie miłość do samochodów jest na pierwszym miejscu.
Do swojego samochodu wszelkiego rodzaju kosmetyki samochodowe zamawiam tylko u nich. CUSTOM FACTORY mają profesjonalne kosmetyki, a ich preparat do usuwania owadów nie ma sobie równych. Kto jeździ sporo autostradami ten wie, jak uciążliwy jest to problem. ich produkt bez problemu sobie z tym radzi.
Ja ostatnio w Custom Factory zamówiłem naklejki. To nie były moje pierwsze i na pewno nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Zawsze zamówienie przychodziło dokładnie takie jak zamawiałem, zawsze wszystko było w porządku.
Teraz w bardzo dobrej cenie mają plakaty, zdecydowałem się zamówić i był to mój kolejny bardzo udany zakup z Custom Factory. Jakość pierwszorzędna i szybka realizacja zamówienia.
Śmiało można u nich kupować. Kupowałem już u nich wielokrotnie i mogę polecić sklep Custom Factory z czystym sumieniem. Poza rewelacyjnym zaopatrzeniem, zawsze służą też fachową radą.
Świetny sklep z dobrej jakości produktami. Sam kupuję u nich regularnie, a ostatnio odkryłem, że w ich ofercie jest też odzież dla fanów motoryzacji. Zamówiłem bluzę, jestem pod wrażeniem i polecam.
Ja kupuję przede wszystkim kosmetyki samochodowe. Duży wybór dobrej jakości środków . Jestem zadowolony z zakupów, zawsze znajdę coś odpowiedniego dla siebie. I ceny są bardzo przystępne. To ważne.
Świetny sklep, nie tylko dla mężczyzn Sama kupiłam u nich plakaty do mojego mieszkania. Urządziłam je w stylu "loft", plakaty pasują idealnie. Świetna cena i dobra jakość.
Ja kupowałem pistolety lakiernicze, duży wybór i można coś wybrać dla siebie. Bardzo sobie chwalę ten sklep. kupowałem tez kosmetyki samochodowe i naklejki na samochód. Zawsze wszystko było w najlepszym porządku.
Naprawdę dobrej jakości kosmetyki samochodowe, od szamponów po zmywacze do naklejek, a także gąbki polerskie. Dobry wybór w dobrych cenach. Kupuję dosyć regularnie i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Muszę przyznać, że to świetny sklep. .
Dzięki CustomFactory rozwijam swoją pasję, właściwie samodzielnie odnowiłem swój samochód, który w tym momencie jest swojego rodzaju perełką i widzę, że robi wrażenie nie tylko na mnie. Oferta jest bogata i ciekawa. Kupuję u nich nie tylko akcesoria samochodowe ale również bluzy Polecam, jak najbardziej.
Fajnej jakości i za fajną cenę kosmetyki samochodowe. Lubię kupować w tym sklepie, zawsze wiem czego mogę się spodziewać i jak szybko będzie przesyłka. Nigdy się nie zawiodłem. Zdecydowanie warto poszukać u nich czegoś dla siebie. Na pewno znajdziecie.
Ja jestem zachwycona, kupiłam świetne, stylowe lampy loft - są niesamowite, nikt takich nie ma. Moje mieszkanie nabrało zupełnie nowego klimatu, całkiem nieziemskiego, fantastycznego. Świetny sklep nie tylko dla fanów motoryzacji. Dla każdego kto lubi dobrej jakości rzeczy.