Mieszkania na wynajem - gdzie szukać?
Dobre rady na każdy temat. Rozmawiamy o swoich wątpliwościach, kłopotach i szukamy rozwiązań.
- bozimir_81
Mieszkania na wynajem - gdzie szukać?
Post autor: bozimir_81 »
Cześć! Od jakiegoś czasu szukam fajnego mieszkania na wynajem w Kielcach, ale albo mam pecha, albo jest mało ciekawych ofert. Gdzie szukać atrakcyjnych ogłoszeń?
- Wiara-73
Re: Mieszkania na wynajem - gdzie szukać?
Patrzyłeś w biurach nieruchomości? Oni mają zawsze tylko aktualne oferty. W Kielcach polecam Ci biuro miralocum.pl. Sprawdź sobie ich bazę ogłoszeń, są bardzo atrakcyjne cenowo moim zdaniem 

- kaktusowa
Można ale lepiej kupić nowe od dewelopera bo wiadomo że jak kupujesz nowe mieszkanie to nie masz żadnych problemów i to jest ich podstawowa zaleta poza tym że mieszkasz na nowoczesnym osiedlu na którym masz wszystko co trzeba. Dlatego właśnie ja chce kupić mieszkanie na osiedlu Nowa Grochowska
- mado
Są portale z ogłoszeniami, można też znajomych popytać. Ja właśnie dzięki znajomym znalazłam fajne mieszkanko na wynajem w Warszawie. Nawet cena uważam rozsądna. Właściciela to tylko raz na początku widziałam, bo generalnie najmem zajmuje się Per modum i to oni zaglądają i wszystkie formalności załatwiają. Też dobra taka opcja, widać że znają się na tym co robią.
- padre
Ja jakoś wolałam kupić mieszkanie od dewelopera. Z tego co widziałam to deweloper Kreator dom posiada rozbudowaną ofertę mieszkań w Warszawie. Bardzo podobają mi się podobają ze względu na kameralne osiedle - lubię ciszę i spokój, a przy tym mieć w miarę blisko do centrum.
- ZimowaDama
Post autor: ZimowaDama »
Jeśli szukacie mieszkań na wynajem to warto zerknąć też tutaj: https://ogis.pl/o/ogloszenia/2330-miesz ... -wynajecia Nie brak ofert. Lepiej przejrzeć więcej niż mniej, bo a nóż widelec to właśnie będzie to wymarzone. Rozeznanie konkretne to podstawa.
- pani
Nie, żebym miała duże doświadczenie w poszukiwaniach, ale z tego co wiem, to warto jest spojrzeć na ogłoszenia mieszkaniowe w sieci. Dziś większość tak sprzedaje/wynajmuje/wypożycza/oddaje lokale i tak dalej. Ogólnie ja też patrzyłam na POKATO za mieszkaniem dla nas, większym, ale na razie nic się nie będzie działo. Rynek nieruchomościowy oszalał.