Znacie jakiegoś dobrego prawnika z Łodzi?
Dobre rady na każdy temat. Rozmawiamy o swoich wątpliwościach, kłopotach i szukamy rozwiązań.
- Mariusz213
Znacie jakiegoś dobrego prawnika z Łodzi?
Post autor: Mariusz213 »
Znacie jakiegoś dobrego prawnika z Łodzi? Chodzi o eksmisję niechcianych lokatorów.
- Mariusz213
Re: Znacie jakiegoś dobrego prawnika z Łodzi?
A mogłabyś podrzucić do niej namiary?
- ZimowaDama
Post autor: ZimowaDama »
Ja również polecam tę panią mecenas. Nie będę pisała w czym pomagała mi, bo to dla mnie temat już zamknięty ale to naprawdę dobry prawnik. Sprawę dla mnie wygrała.
mse pharmazeutika gmbh bad homburg
mse pharmazeutika gmbh bad homburg
- Mariusz213
A powiedzcie - jak z kontaktem z nią? Idzie tak po ludzku porozmawiać? Ja już mam tematu lokatorów po dziurki w nosie. Chcę to załatwić szybko, ale nie mam za dużej wiedzy prawniczej, więc zależy mi na prawniku, który pociągnie wszystko za mnie.
- ZimowaDama
Zdecydowanie to normalna kobieta, dogadacie się bez problemu. Ale przede wszystkim jest naprawdę dobrym prawnikiem, doprowadzającym sprawy do końca.Mariusz213 pisze: ↑03 lip 2020, 23:39 A powiedzcie - jak z kontaktem z nią? Idzie tak po ludzku porozmawiać? Ja już mam tematu lokatorów po dziurki w nosie. Chcę to załatwić szybko, ale nie mam za dużej wiedzy prawniczej, więc zależy mi na prawniku, który pociągnie wszystko za mnie.
- ZimowaDama
Zdecydowanie to normalna kobieta, dogadacie się bez problemu. Ale przede wszystkim jest naprawdę dobrym prawnikiem, doprowadzającym sprawy do końca.Mariusz213 pisze: ↑03 lip 2020, 23:39 A powiedzcie - jak z kontaktem z nią? Idzie tak po ludzku porozmawiać? Ja już mam tematu lokatorów po dziurki w nosie. Chcę to załatwić szybko, ale nie mam za dużej wiedzy prawniczej, więc zależy mi na prawniku, który pociągnie wszystko za mnie.
- Mariusz213
Okej, dziękuję wszystkim! W poniedziałek spróbuję się skontaktować.
- modny
Osobiście jestem z całkowicie innego miasta więc ja niestety nie znam prawników z Łodzi. W sumie jestem zdania, ze z pewnością można spotkać jakiś dobrych adwokatów w tym mieście. Ja także czytałem na stronie https://www.prawowity.pl/aktualnosci/18 ... czniczych/ gdzie faktycznie podmioty lecznicze mogą liczyć na skuteczną poradę prawną.