Filmy
Nie masz pomysłu, gdzie przyporządkować swój wpis? Zajrzyj tutaj.
- smutek
Filmy
Na pewno słyszeliście o nowym polskim filmie, który ma wejść do kin 13 marca, mianowicie "W lesie dziś nie zaśnie nikt". Akcja filmu rozpoczyna się dość niewinnie – grupa nastolatków uzależnionych od technologii trafia na… obóz offline. Ja szczerze mówiąc jestem trochę zdziwiona złymi opiniami, przed pojawieniem się filmu. Według mnie, należy poczekać na premierę i dać mu szansę
- ZimowaDama
- UlkkaI
- anulka30
Re: Filmy
Post autor: MartaSuseł »
Fakt, w dzisiejszych czasach mamy do dyspozycji wiele serwisów pozwalajacych na strumieniowanie filmów przez internet. To bardzo wygodne tylko problem pojawia się trochę w momencie gdy chcemy się na coś zdecydować. Jeśli znudziły nam się najnowsze produkcje, które w gruncie rzeczy nie wnoszą nic nowego, to może warto przenieść się do przeszłości? Z pewnością jest wiele świetnych produkcji o jakich istnieniu nie zdajemy sobie sprawy. Możemy stare kino poznać dzięki instnieniu takich serwisów jak - https://oldcamera.pl/ Znajdziemy szczegółowe opisy najbardziej znanych filmów, postaci czy samych aktorów. Pamiętajmy o jednym, na dobry film zawsze się znajdzie czas