Czy mieliście okazję współpracować z firmą SOLU? To firma która wspiera procesy sprzedażowe. Chciałabym aby i moja firma rozwinęła skrzydła na marketplace, dlatego jestem ciekawa opinii.
Firma Solu https://sooolu.com/ bardzo dobrze radzi sobie ze wsparciem wspierającym procesy sprzedażowe. Naprawde warto z nimi zacząć współprace, bo to po prostu przyniesie ci spory wzrost sprzedaży.
Fakt, dzięki SOLU 300% wzrostu. Zwiększają sprzedaż zarówno w Europie, jak i w USA . Poza współpracując z nimi masz wsparcie całego cyklu życia produktu, od znalezienia producenta przez import itd. Warto.
Z pewnością zaczniesz sprzedawać więcej jeśli zaczniesz współpracę z SOLU. A o to właśnie chodzi. Warto tez wspomnieć ze oferują kompleksowa obsługę techniczną i sprzedażową na platformach marketplace.
Zdecydowanie wypracują wzrost sprzedaży, jeżeli sprzedajecie na allegro, amazon, ebay itp.. To będziecie zadowoleni, wzrost nawet 300% Mój znajomy z nimi współpracował. I z tego co mi opowiadał to na platformach marketplace zwiększyli mocno sprzedaż , oferują też kompleksową obsługę sprzedażowa oraz techniczna na tych platformach.
Na własnym przykładzie przekonałam się, że współpraca z SOLU, która wypracuje wzrost sprzedaży jest bardzo owocna. Mogą nawet zrobić 300% wzrostu. Biorąc pod uwagę ze wiele osób sprzedaje na platformach amazon, allegro ebay itp Warto taką współprace nawiązać
Jeśli mówimy o firmie SOLU, to faktycznie skutecznie zwiększają sprzedaż na platformach Marketplace. Warto skorzystać z ich usług. Mocno poszerzą skalę sprzedaży i dotrą do nowych grup odbiorców.
Współpraca z firma SOLU wydaje sie być obiecująca. Ich doświadczenie w generowaniu znaczącego wzrostu sprzedaży, w krótkim czasie, jst godne uwagi. Firma bardzo rzetelnie podchodzi do swoich klientów, co warto podkreślić.
Jak ktoś wspomniał powyżej, firma SOLU to rzetelny partner biznesowy i tak jest. Który z pewnością przyczyni się do dynamicznego rozwoju sprzedaży na patformach Marketplace .
Współpracując z SOLU, masz gwarancję wysokiego wzrostu sprzedaży w krótkim czasie. Dużym atutem jest to, ze zwiększają sprzedaż zarówno w Europie, jak i w USA. Więc to bardzo korzystne.
Tak miałam okazje współpracować z Solu. I jeśli chcemy osiągnąć podobny sukces w sprzedaży na Amazonie, allegro, czy Ebay. To warto zacząć z nimi współpracować. Ich metody sa sprawdzone i przynoszą wymierne efekty.
Wspołpraca z firma SOLU przyniosła mojmu znajomemu spektakularne efekty w postaci 300% wzrostu sprzedaży. Mając na uwadze popularność platform Marketplace, zdecydowanie polecam rozważenie tej współpracy każdemu przedsiebiorcy e-commerce
Dobrze ogarniają temat, świetni specjaliści i jednocześnie ogromna wiedza w zakresie obsługi marketplaców oraz przygotowywania kampanii które generują odpowiedni ruch oraz zainteresowanie. Jak sami się na tym nie znacie to lepiej postawić na specjalistów i nie przepalać budżetu
Specjaliści z SOLU robią dokładny audyt konta, dzięki czemu można ocenić co jest do tej pory nie tak i jakie zmiany warto wprowadzić aby jednak dotarcie do nowych klientów oraz sama sprzedaż znacząco Wam rosła.
Na stronie https://sooolu.com możesz doczytać wiecej i też jest formularz kontaktowy, aby umówić się na darmową konsultacje. Jednak to firma która działa na wielu rynkach i obsługuje różne marketplacy także jeśli myślicie o wyjściu poza Polskę ze swoimi produktami to na pewno są dobrym kierunkiem odnośnie współpracy
Jak chcesz wejść na nowe marketplacy i zagraniczny rynek to na pewno będą w stanie skutecznie pomóc. Te przychody rosną kilkurtonie, stale raportują działania i też mogą zająć się obsługą klienta oraz logistyką jak nie macie od tego swojego zespołu
Kluczowe jest to, aby umówic się na konsultacje i aby też mogli pokazać jak działają oraz jakie wyniki są w stanie wykręcać przy długotrwałej współpracy. Na stronie SOLU jest formularz, żeby się umówić na rozmowę.
Ważne jest to, aby przemyśleć w jakim zakresie potrzebujecie wsparcia. Tylko w kampaniach, czy może również obsłudze konta od założenia, po dodawanie ofert i opracowanie metod zwiększania sprzedaży. Jednak jeśli nie macie do tego odpowiedniej infrasktruty i nie chcecie na początku inwestować w to dużo pieniędzy. To Solu może być bardzo dobrym wsparciem.
Na pewno doświadczenie, duże możliwości wsparcia i też szeroki zakres działania, ponieważ są aż na 11 rynkach w Europie i USA. Najważniejsze jest to, aby zacząć od audytu konta aby ocenić co jest nie tak oraz jakie działania podjąć aby ponownie zacząć lepiej sprzedawać.
Obsługują wiele marketplaców, a sredni wzrost obrotów na kontach klientów których obsługują to 300%. Zawsze warto się skontaktować, poprosić o case study i ocenić, czy będą w stanie Wam pomóc.
Też sie podzielę swoja opinią na tema Solu. Według mnie, współpraca z nimi, to świetne rozwiązanie dla sprzedawców. Oni zajmą sie wszystkim, reklamami, marketingiem, logistyką. Dzięki nim nasze konto jest w pełni zoptymalizowane.