Jakie zabiegi na twarz po 40 możecie polecić?
Domyślam się, że dobrą opcją będzie coś odmładzającego...
Tutaj https://saywowclinic.pl/top-5-zabiegow- ... obiety-40/ czytałam co nieco.
Jest tam opisanych kilka takich zabiegów.
Co wy byście do tego dodały?
Jakie zabiegi na twarz po 40?
Szukasz najlepszego kremu do twarzy? Możesz polecić dobry lakier do paznokci albo salon kosmetyczny? Napisz, Twoja opinia jest ważna!
- kristopha
Re: Jakie zabiegi na twarz po 40?
A czy coś się dzieje z cerą konkretnego? Jakie masz oczekiwania od zabiegu? Chodzi o wygładzenie zmarszczek? Tak jak pisza tutaj zmarszczki mogą pojawić się juz w wieku 25 lat http://artykulydlakobiet.pl/jak-skutecz ... zic-skore/ więc po 40. rzeczywiscie swietnym rozwiązaniem sa lasery w beauty address jak sugerują. Laseroterapia działa złuszczająco na naskórek - sa to tzw. lasery ablacyjne, które pobudzaja metabolizm komórkowy cery stymulując go do odparowywania wody ze skóry
- taraska
zabiegi muszą być dobrane indywidualnie do danej osoby. Lekarz powinien przeprowadzić wywiad, sprawdzić stan skóry, pogadać o twoich oczekiwaniach... to że jeden zabieg sprawdził się tutaj u kogoś, nie oznacza że i ty będziesz zadowolona umów sie na wizytę do Demter w Warszawie. Ja do nich chodzę na zabiegi i zawsze jestem tam traktowana z szacunkiem i profesjonalizmem. No i mają indywidualne podejście co według mnie w tej dziedzinie mega się ceni.
- nowelove
a to juz od razu musza byc zabiegi? moze warto by bylo najpierw sprobowac z jakimis porzadnymi kosmetykami przecizmarszczkowymi? ja ostatnio sobie kupilam fajna pianke oczyszczajaca z peelingiem enzymatycznym z Power Bees ,ma w skladzie zloto koloidalne co bardzo fajnie wplywa na elastycznosc skory
- firt
Hmm, dobrze by było dopytać się specjalistów, ja na przykład pytałam się w moim sprawdzonym gabinecie medycyny estetycznej WellDerm w Warszawie, jaki zabieg byłby odpowiedni do mojej skóry i oni polecili mi PRP terapię osoczem bogatopłytkowym. Oni mają dobre ceny, fajne zabiegi, z których warto skorzystać, polecam.