Polecam makijaż permanentny w Warszawie Newlooks Permanent Makeup https://www.permanentny.com/
Zabiegi usuwania i korekty makijażu permanentnego oraz makijaż permanentny brwi, oczu i ust. Profesjonalny sprzęt, szeroki wybór kolorów, dobre opinie, gwarancja satysfakcji.
Makijaż permanentny Warszawa Newlooks
Szukasz najlepszego kremu do twarzy? Możesz polecić dobry lakier do paznokci albo salon kosmetyczny? Napisz, Twoja opinia jest ważna!
- idisbalance
- surayka
Re: Makijaż permanentny Warszawa Newlooks
jesli chodzi o Warszawę to ja ze swojej strony mogę szczerze polecić salon Jest Pięknie i pracującą w nim Dominikę. To dziewczyna, która skończyła ASP a teraz jst w mojej ocenie jedną z lepszych linergistek w mieście. Jest precyzyjna, potrafi doradzić w kwestii doboru metody, informuje o tym jak bedzie wyglądał proces gojenia itd.
- ella_88
surayka mam podobne wrażenia po pierwszej wizycie w salonie jest pięknie u Dominiki obecnie jestem w trakcie procesu gojenia, za jakieś 2 tygodnie idę na korektę fajnie, że Dominika uprzedza swoje klientki jak ten cały proces wygląda, nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć.
Post autor: CZOŚKA »
Ja od makijażu permanentnego mogę polecić Magdalenę Bąk z Warszawy. Przyjmuje w Warszawie na Karwińskiej. Świetna linergistka i mega sympatyczna babka Byłam u niej na ustach i brwiach i efekt niesamowicie mi się podoba. Zresztą tutaj możecie sobie zobaczyć: https://makijazpermanentny.warszawa.pl/ ... ermanentny
Post autor: magaś90 »
Nie robiłam nigdy makijażu permanentnego, ale zastanawiam się, bo teraz takie utrudnienia z tymi gabinetami kosmetycznymi - tj. mówię o pandemii - nie wiadomo co będzie jesienią. Na jak długo wytrzymuje taki makijaż permanentny? Powiedzcie coś więcej z praktyki.