Cześć wam
Dziewczyny, czy korzystacie z jakiś naturalnych produktów kosmetycznych typu oleje kosmetyczne? Jak wam się sprawdzają? Mnie wydaje się, że są o wiele skuteczniejsze niż wszelkie kosmetyki reklamowane w telewizji czy internecie. Przynajmniej na mnie działają znacznie lepiej. Macie podobne doświadczenia?
Naturalne produkty kosmetyczne
Szukasz najlepszego kremu do twarzy? Możesz polecić dobry lakier do paznokci albo salon kosmetyczny? Napisz, Twoja opinia jest ważna!
- lara
Re: Naturalne produkty kosmetyczne
Wiesz co, ja teraz stosuję teraz pielęgnację dwukierunkową - z naturalnymi suplementami i kosmetykami. Musze przyznać, że moja cera nigdy nie była w tak świetnym stanie jak teraz. Gdyby ktoś z was był ciekaw, to u mnie jest to linia Polana z Herbapolu na bazie czerwonej koniczyny: https://www.herbapol-polana.com/ Mają spory wybor tych kosmetyków, więc każdy znajdzie tutaj coś dla siebie.
ćwiczenia pleoptyczne w domu
ćwiczenia pleoptyczne w domu
Post autor: Magaś90 »
Zawsze mam wątpliwości, gdy ktoś mówi o naturalnych kosmetykach. Jeżeli zrobię sobie maseczkę z jajka, cytryny i oliwy (o ile jest w 100% naturalna!!), to jestem pewna, ż eto naturalny kosmetyk. Jak kupuję w sklepie kosmetyk naturalny to sprawdzam skład, ale i tak proces obróbki powoduje, że jest tam jakaś chemia.
Post autor: buśka »
Z takich naturalnych kosmetyków to od jakiegoś czasu używam kosmetyków z olejkiem konopnym. Są bardzo łagodne a na tym mi zależało wybierając kosmetyki do włosów i ciała bo mam skórę wrażliwą. Głównie stąd zamawiam te kosmetyki - https://www.konopieizdrowie.pl/pl/producer/Annabis/27 szczególnie chwalę sobie balsam
Post autor: Czełka »
Wiecie co, ja podzielę się z Wami moim ostatnim odkryciem. Może Wy o tym wiedziałyście, ale mnie bardzo to zaskoczyło. W aptekach DOZu mają zaplecze do wykonywania leków recepturowych - i tutaj ok, większość pewnie o tym wiedziała, ale nie wiem czy wiecie, można zamówić też np, balsam do ciała czy krem, który wykona dla nas farmaceutka.
Post autor: miśka »
ja postawiłam na bielende kosmetyki naturalne z serii royal bee elixir to linia kosmetyków przeciwzmarszczkowych od 40 do 70+ z drogocennymi składnikami pszczelimi, ładnie liftinguje skórę i dostarcza jej długotrwałe nawilżenie przywraca sprężystość i promienny młodzieńczy wygląd.
Post autor: Cześka_DG »
Niedługo jest dzień mamy, jeśli nie macie pomysłu to podrzucam go Wam. Na stronce https://www.herbapol-polana.com/ są kosmetyki których skład jest naturalnego pochodzenia. Czerwona koniczyna to totalny hit jeśli chodzi o składnik młodości. Możecie również dokupić suplementy, wtedy zadbacie o swoje mamy dwutorowo polecam u udanego dnia mamy
- Marioolka
Te są na tyle popularne, że nie będzie żadnego problemu żeby te dostać, szczególnie w internecie. Ja przed zakupami zawsze czytam recenzje, te są mega pomocne. Teraz muszę kupić sobie serum do cery mieszanej, może macie jakieś swoje kosmetyki godne polecenia?
Post autor: moniuszka »
Wiadomo, że czasami jest trudno znaleźć dla siebie wymarzone kosmetyki. Ale możecie też przykładowo zerknąć sobie na firmę sklep.zrobswojkosmetyk.pl i tam kupić możecie takie artykuły jak gliceryna kosmetyczna i różne inne surowce, i z nich stworzyć kosmetyki zgodne z indywidualnymi potrzebami.