Perfumy
Szukasz najlepszego kremu do twarzy? Możesz polecić dobry lakier do paznokci albo salon kosmetyczny? Napisz, Twoja opinia jest ważna!
Re: Perfumy
Post autor: żonkil »
Kochana, perfumerii jest mnóstwo i niemal wszystkie prześcigają się w tym aby uczynić swoje oferty możliwie najbardziej atrakcyjnymi, więc naprawdę trudno wskazać najlepszą. Prędzej już doradzę Ci perfumy, które warto kupić i ze względu na fenomenalny zapach i z racji rozsądnej ceny. Każda z nas ma co prawda inny gust ale myślę, że kompozycja Lancome Idole spodoba się większości kobiet. Jest uniwersalna, odpowiednia tak samo na co dzień jak i na szczególne okazje, imprezy itd. Szyprowo-kwiatowe nuty doskonale komponują się bowiem zarówno ze stylizacją wieczorową, jak i biurową czy nawet sportową.
- waza
A jakie są Wasze ulubione nuty zapachowe w perfumach? Ja na przykład bardzo lubię perfumy kwiatowe, takie jak na stronie internetowej https://perfumetki.pl/kwiatowe. Są eleganckie, kobiece i delikatne jednocześnie
A jakie są Wasze ulubione zapachy?

Post autor: paśka »
Jeżeli chodzi o perfumy, to mam kilka swoich zapachów, które są moimi ulubionymi, jednak nie wszystkie posiadam w domu, ponieważ kupuje perfumy oryginalne w jednym czasie mam dwa różne zapachy i jak dla mnie jest to wystarczająco, bo wiadomo, że perfumy wietrzeją i bez sensu mieć otworzonych dużo więcej, ponieważ szybko to się nie zużywa.