Własny gabinet kosmetyczny - nowy sprzęt do usuwania owłosienia
Szukasz najlepszego kremu do twarzy? Możesz polecić dobry lakier do paznokci albo salon kosmetyczny? Napisz, Twoja opinia jest ważna!
Własny gabinet kosmetyczny - nowy sprzęt do usuwania owłosienia
Post autor: Małgonia »
Własnie rozglądam się za nowym sprzętem do usuwania owłosienia który można wykorzystywać w salonie kosmetycznym zarówno w strefie bikini, rąk, nóg, pach itd. Czy możecie mi coś w tym zakresie podpowiedzieć? Jeżeli tak, to oczywiście liczę że ułatwicie mi wybór 

Re: Własny gabinet kosmetyczny - nowy sprzęt do usuwania owłosienia
Post autor: Igośka »
No to może warto w takim razie zwrócić uwagę na takie lasery diodowe jak Lumeni https://ifapro.pl/laser-diodowy/ która daje naprawdę duże możliwości jeżeli chodzi zarówno o skuteczna pracę, ale również dokładność wykonanych zabiegów usuwania owłosienia zarówno twarzy, obszarów bikini, pleców, nóg, a także klatki piersiowej, pach, skóry głowy i innych części ciała. U nas bardzo dobrze się przyjął i klientki są bardzo zadowolone z tego zabiegu.
Post autor: Reńka »
Akurat w mojej opinii jeżeli rozglądacie się za wysokiej klasy urządzeniami kosmetycznymi o wysokim standardzie i skuteczności działania w zakresie redukcji owłosienia to jednak Lumeni ma bardzo dobre opinie w branży pod względem skuteczności działania, niskiej awaryjności i też rozsądnej ceny, tym bardziej że naprawdę sprawnie może się zwrócić.
Post autor: Małgonia »
Super, zobaczymy co z tego wyjdzie mam nadzieję ze uda mi się go przetestować i jednak wprowadzić do naszego salonuReńka pisze: ↑16 cze 2021, 14:52 Akurat w mojej opinii jeżeli rozglądacie się za wysokiej klasy urządzeniami kosmetycznymi o wysokim standardzie i skuteczności działania w zakresie redukcji owłosienia to jednak Lumeni ma bardzo dobre opinie w branży pod względem skuteczności działania, niskiej awaryjności i też rozsądnej ceny, tym bardziej że naprawdę sprawnie może się zwrócić.

Post autor: Veśka »
Odnośnie właśnie wyboru sprzętu kosmetycznego to w naszych salonach kosmetycznych korzystamy z Lumeni IFApro https://ifapro.pl/laser-diodowy/ który działa zarówno w przypadku obszarów bikini, pleców, nóg, a także klatki piersiowej, pach, skóry głowy i innych części ciała. W tak gorące dni brak owłosienia naprawdę pomaga 

Post autor: Kaśka »
Jeżeli już chcesz prowadzić własny gabinet kosmetyczny, to polecam zajrzeć sobie na stronę sanitysystem.pl i dobrać odpowiednie urządzenia do dezynfekcji Twojego gabinetu. Niestety wiele osób o tym zapomina, a jeżeli spotka Cię kontrola to i tak będziesz musiała zadbać o coś takiego.
Post autor: sofi992 »
Musicie w gabinecie kosmetycznym zapewnić bezpieczeństwo wszystkim swoim klientkom. Uważam, że jak najbardziej jest to priorytet, więc wybierajcie urządzenia, które przydadzą się na co dzień. Numerem jeden dla mnie jest autoklaw. Sterylizujecie narzędzia wielokrotnego użytku, jednorazowe wyrzucacie i zachowujecie odpowiednią higienę. Autoklawy możesz sprawdzić w ofercie https://www.enbio.com/pl/ . Są świetne i kompaktowe.