Robiliście już sobie zamykanie naczynek na twarzy? Jak to wygląda? Pytam, bo niby ostatnio czytam o tym sporo, chodzę po klinikach, które robią takie rzeczy, ale jakoś ciągle nie mogę się zdecydować. Opowiecie z własnego doświadczenia jak to u was wygladało? Co powiecie więcej?
co to jest social media
Zamykanie naczynek
Szukasz najlepszego kremu do twarzy? Możesz polecić dobry lakier do paznokci albo salon kosmetyczny? Napisz, Twoja opinia jest ważna!
Re: Zamykanie naczynek
Post autor: poluś4555 »
Takiego profesjonalnego zabiegu nie robiłam, słyszałam, że są takie laserowe. Ogólnie to ja stosuje takie kremy do cery naczynkowej, ale tutaj poprawa nie jest duża. Może też o takim zabiegu pomyślę? Myślicie, że warto? Efekt jest aż tak mocno widoczny? Koniecznie dajcie znać!
Re: Zamykanie naczynek
Post autor: oluś544 »
No niestety kremy praktycznie nie dają żadnego efektu. A jeśli chodzi o laserowe usuwanie naczynek, to moim zdaniem jest to jedyny skuteczny sposób, jeśli chodzi o nowoczesne lasery, np. laser Cutera. Nowoczesne lasery znajdziecie w ofercie kliniki https://www.elite.waw.pl/ . Gwarantuję, że będziecie zachwyceni efektem!